Grymt häftigt tangentbord släpps snart

Ett nytt grymt tangentbord släpps snart från företaget Finalmouse. Det rör sig om ett innovativt tangentbord avsett för gaming. Tangentbordet har en fullfärgs bildskärm bakom tangenterna som gör att man kan ha väldigt häftiga effekter på tangentbordet. Detta är något nytt på marknaden som vi inte sett tidigare. RGB ljus finns ju på var och vartannat tangentbord idag, men detta är något nytt.

Du kommer kunna ha enormt häftiga effekter när du trycker på knapparna på tangentborder eller varför inte en snygg bakgrundsbild.

Foto: Finalmouse

Företaget Finalmouse har främst fokuserat på att göra möss tidigare. Men nu har de alltså skapat något nytt och häftigt inom tangentbordssegmentet. Priset väntas landa på cirka 3500 kr så lite dyrare än ett traditionellt gamingtangentbord. Men inte hutlöst dyrt för att vara något nytt i branschen.

Det man skall känna till är att det kan komma att tillkomma ytterligare kostnader om man vill nyttja massa häftiga animationer till tangentbordet. Animationerna kommer att kunna köpas via en app så att de som skapar dessa kan tjäna pengar på deras skapelser.

Ska bli spännande och se om detta kommer bli en ny trend eller om det bara blir en kort fluga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *