Trådlöst tangenbord med solcellsladdning – framtiden?

Visste du att det numera finns trådlöst tangentbord med solcellsladdning? Väldigt bra och smidigt! Det kommer fler och fler produkter som drivs av solceller, och varför skall det då inte finnas tangentbord som drivs av solceller. Det tangentbord vi väljer att presentera här kommer från Logitech och kallas för Wireless Solar Keyboard K750. Är du sugen på att köpa det finns det att handla till bra pris hos Kjell & Co.

Detta med solceller för att driva ett tangentbord är ganska nytt och många tänker nog att det kanske inte är helt optimalt. Det inbyggda batteriet har som fulladdat en kapacitet på 3 månaders drift i mörker. Logitech påstår att tangentbordet laddar när det är ljust och att det inte bara laddas av solljus utan även från lampor och liknande ljust. Logitech har även lanserat en app som kontrollerar ljusnivå och batterinivå samt varnar om tangentbordet skulle behöva laddas.

Är detta framtiden? Det återstår att se. Nedan ser du en bild på tangentbordet. Det kommer i en relativt stilren design och är väldigt tunt. Det har programmeringsbara knappar för att styra media, öppna mail m.m.

trådlöst tangentbord med solcellsladdning